Monday, May 30, 2016

Perkhidmatan cuci sofa

Assalamualaikum...

Saya rasa sayalah insan paling happy bila dapat tau ada perkhidmatan cuci sofa.. Sofa rumah, cuci karpet, dan macam-macam lagi lah. Since sofa dekat rumah nie dah berdaki, dah berhabuk, bau masam air liur basi, dan macam-macam lah. Kebetulan anak-anak pun ada alahan pada habuk, maka saya suarakan pandangan pada suami, untuk cuba cuci sofa di rumah. Alhamdulillah, memang meyakinkan lah...

Nie nak dekat raya, boleh lah pakat-pakat cuci sofa.. Invest la duit tu sikit, kasi sofa bersih dan gebu-gebas. Sedap la punggung tetamu nak landing. Nie tak, daki yang 5- tahun punya elok melekat pada sofa. Malu kat orang aih... dan yang jimat, tapayah beli sofa baru.. hehehe...

cucian sofa sedang di jalankan

nampak tak perbezaan? naik semula seri sofa... bersih, bau wangi..  tak perlu jemur seharian dekat tengah panas, 1 jam selepas cuci dah kering dah sofa..

air kumbahan sisa habuk pada sofa.. 

Bukan setakat sofa je, karpet, seat kereta baik kain ataupun kulit, handbeg, wallet.. Macam-macam lah.. Lepas cuci terus nampak baru.. Kalau kereta pernah masuk air banjir pun, diorang boleh cucikan.. Dari segi bayaran, memang berbaloi dengan apa yg diorang buat. Berpatutan sangat-sangat.


Untuk area kuantan, boleh hubungi Dy Hassan

Untuk area Kuala Lumpur dan sekitar Radi Apiz

InsyaAllah, lepas nie nak minta cucikan seat kereta pula.. Berdaki sangat dah gayanya.. Owh, lagi satu.. Kesan peta-peta dunia pada tilam pun diorang boleh cucikan tau.. Nescaya, tilam anda kelihatan baru dan berbau wangi.. cayolah cakap den nie ha....





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...