Tuesday, December 16, 2014

Celebration at TGI Friday & Tony Roma's

Assalamualaikum...

#throwback. Cerita lama sebenarnya. Selongkar galeri, nampak gambar-gambar lama... bila part makan, memang seronoklah saya.. Lagi-lagi bila orang belanja.. hehe.. double triple seronok.

Actually ini first time untuk saya merasa makanan 'mewah' sebegini. Selalunya fikir panjang nak masuk, duduk, makan n bayar. Tapi di sebabkan hari istimewa buat suami, dan dia nak belanja, i redhoo je.. hehe.. Double celebrations.. Birthday dan tempat kerja baru. Alhamdulillah..

Antara menu yg menjadi.pilihan di TR :











**tak ingat nama menu, hehe.. dari segi rasa hmm bolehla.

Ini pula menu pilihan di TGIF..


Menu pilihan encik husband


Menu pilihan my sil


For my kids


Its mine! Sedapppp...


Carrot cake.. sedap... cuma sedikit manis.

Totally mmg puas lah makan.. dari segi portion 'Mami bagi 5 bintanggggg' rasa pula 'mami bagi 4 bintang..'

Ada rezeki mau ke sana lagi.. kot-kot la memang voucher dari nuffnang kan... hehe. Boleh kongsi kegembiraan bersama...

Saya dan makanan berpisah tiada.. happy tummy happy me!..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...