Thursday, November 27, 2014

Kelas menjahit murah di Petaling Jaya

Assalamualaikum..

Al-kisah... baru berkesempatan utk berkongsi pengalaman belajar menjahit beberapa minggu lepas. Alhamdulillah, Allah permudahkan segala urusan, temukan saya dengan cikgu rock yg sudi berkongsi ilmu menjahit.

Saya belajar jahit jubah empire cut. Kelas sehari je pun. Buat sampai siap tak kisahlah pukul berapa pun. Material semua cikgu dh sediakan.. bawa diri n persiapkan mental utk merempit (menjahit)



Belajar melakar pola. Kira pola. Buka minda n cuba hadam apa yg cikgu cakap.





Ada 12 mesin jahit. So tapayah berebut. Mesin klasik yg dah dimodenkan.



Jahit zip sorok cara mudah



Empire cut nursing n wudhu friendly.

Alhamdulillah.. Nak siapkan satu jubah bukannya mudah. Nak pandai menjahit perlu ada ilmu. Perlu berguru. Tiada jalan mudah untuk berjaya melainkan usaha..

So pada sesiapa yg nak join kelas jahitan dengan cikgu faridah, boleh call nombor 0172273896. Selain jubah, kurung moden, jubah a cut, princess cut, kebaya kimono cardigan, langsir dn mcm2 lagila cikgu faridah boleh ajar.. insyaAllah senang utk kita fahami. Yuran pun murah. Tak sampai seratus untuk satu patern baju.

Fb : faridah maunda

::jahit dengan penuh kasih sayang.

3 comments:

Hinata Hyuga said...

Salam..nak tnya kelas jahitan tu masih wujud ke? dan boleh x nak no telefon owner dia..coz yang awak kasi x cukup digit...ehehe :) thx!

Nisami said...

Takde respond pon...myb dah xaktif la kut...sy pon baru je nk join..tgok hinata hyuga neh nye komen pon xde respond...xde dah la kut kls nye..

...mommy jue... said...

wslm... sya pun dah lama tak berhubung dengan cikgu nie.. tak pasti sama ada kelas masih wujud atau tak... nanti sya update ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...