Sunday, October 26, 2014

Callysta Kopi Bali

Bismillah...

Assalamualaikum..

Lama dah nak kongsi rahsia. Rasanya tak salah sebarkan kebaikan kan? Tanya la mana-mana perempuan, even kaum adam sekalipun sangat tak seronok n rasa kurang yakin bila badan makin berat. Sakit sendi sana sini, malas, tak selesa, kurang cergas.. masalah yg lazim berlaku. Dan di akui, saya juga melalui semua tu..

Gemuk, lebih berat badan.. susah sangat nak cari baju yg padan dengan diri. kalau dlu zaman selim melim, pilih pakai n beli, skrg makkk aiiihhh hazab! Tsendat sana.. tsendat sini.. cantik pada patung, belum tentu cantik pada kita..

Dah 2 bulan saya minum CALLYSTA KOPI BALI. Walaupun badan belum persis seorg model tapi alhamdulillah rasa perubahan walaupun tak ketara.. 5 tahun punya lemak ingt boleh lupus sekelip mata? Memang takkklaaa.. makan masa sikit ye.

Testimoni atas diri sendiri, kurang sakit tumit, sakit lutut. Nak solat, nak buat kerja pun senang. Tidur lewat macamana pun masih lagi boleh terjaga awal untuk siapkan sarapan, dan siangnya kurang tidur.. kalau tak asyik nak berhibernasi je. Pantang letak kepala. Bab lawas tu memang i loike. Siapa yg ada masalah bab 'kontraksi' kecil di bilik air, bab tak hadam, boleh try.. lancar je. Jangan risau, tak menyebabkan ceriberi. Usus yang sihat adalah usus yg bisa 'menyahut seruan alam' 2 kali sehari ok.. ceriberi tidak dikira.

Selain dari tu, nafsu dan perangai buruk lantak juga slowdown. Takde dah rasa semua nak sumbat. Makan sikit pun dah kenyang. Kenapa macam tu? Nanti i story ok.. Bab aktif, kerap berpeluh, memang sangat di akui. Bpeluh mcm kain basah diperah-perah.
Resultnya, rasa badan ringan sikit.. side skirting, spoiler-spoiler serta tayar spare yg dah lama bermastautin di badan, makin mengecil. Dah downgrade sikit. Inchloss kata orang puteh. Kenapa lambat? Sebab saya masih makan nasi, masih makan macam-macam benda, makan lewat malam.. nak result cepat dan badan persis model, silalah amalkan diet yg betul ye.

Nie testimoni seller saya... kak leen namanya.. jeles ok, badan kalah anak dara..





Makan ati tak tengok kak leen nie? Silalah jeles dan silalah beli dengan dia..

Apa yg membuatkan saya tergerak hati nak cuba, bila tengok perubahan pada orang sekeliling, adik saya yg bambam, badan makin mengecil walaupun tak kurus sepenuhnya..

Dalam kopi nie ada ekstrak Garcinia Cambogia (asam gelugur). Fungsi, untuk kurangkan selera makan, tukarkan lelemak kepada tenaga dan banyak lagi lah. Dan kopi nie takkan menyebabkan pening ye. Selain dari tu tak pahit sangat mcm kopi biasa. Fakta, saya bukanlah penggemar kopi, tapi yang nie saya boleh minum. Magik x? Hehe..

Untuk maklumat lanjut, boleh la wassap kak leen tu ye. Ramah mesra orangnya. InsyaAllah segala pertanyaan akan di jawab..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...