Sunday, February 16, 2014

Sweetree Korean Restaurant, Ampang

Assalamualaikum..

Tekak nie dah terjatuh cinta dengan makanan korea
Nak ke Midvalley malas nak bersesak-sesak
Search punya search dengan pakcik google
Dapat la info tentang restoran korea
Sweetree Restoran
Menu macam best dan tempat pun nampak sangat santai
Kenyit-kenyit mata kat husband, akhirnya dapat juga dinner kat sini

Kami duduk tingkat 1, bawah dah penuh..
Kat ruang atas nie ada sofa, meja santai, bilik makan untuk keluarga besar dan
 lebih privacy

Nak tengok menu sedap-sedap? Klik SINI

kimchi roll.. sangat sedap.. i loike..

bulgogi rice..
not bad, sesuai untuk kids..

side dish untuk bulgogi rice

Bibimbap

korean bbq 

payah sangat nak pandang camera dua beradik nie..

Anis, excited dengan teddy bear besar

ruangan untuk barangan korea, tag dan tshirt running man pun ada


dekorasi dinding


Masa nak balik, diorang suruh duduk dulu sebab nak tunjukkan demo buat candy korea nie
aku pun tak ingat nama apa

Yang nie percuma tau.. gula merah di cairkan, pastu letak baking powder 
kacau sebati..  sejukkan atas piring..


InsyaAllah, akan datang lagi ke sini kalau ada kelapangan dan kesempatan..
Untuk maklumat lanjut, boleh ke laman sesawang SWEETREE



2 comments:

QasehnyaRania said...

assalam.salam kenal.
singgah sini..
mcm menarik je. ada masa boleh la cuba
tima kasih berkongsi
follower 817

...mommy jue... said...

wslm qaseh..
terima kasih sudi singgah blog ini..
ada masa cubalah ye, bbq bulgogi sangat sedappp.. sila nganga mulut luas-luas bila makan.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...