Thursday, December 19, 2013

Anis - 11 months ++

Assalamualaikum

Lama tak cerita pasal budak nie
Sekarang dah 11 bulan lebih, tak lama je lagi nak masuk setahun
Haiyoh anak, cepat sangat masa berlalu nie
Tak puas mommy timang-timang, gomol-gomol

11 bulan lebih - gigi bawah dah tumbuh 2 batang dan bakal menyusul gigi atas
Nampak gaya macam besar je giginya
Beberapa hari nak masuk 11 bulan, dia dah boleh jalan terkedek-kedek
Excited sangat mommy daddy n kakak tengok anis dah pandai jalan
Sekarang kalau main dengan Amal, mesti pimpin tangan jalan sama-sama

Belum masuk part memanjat, melembang barang, dan macam-macam lah
Mommy sibuk kemas nak pindah, dia pun sama naik mengemas juga..
Double kerja mommy kena buat

Photo: Aniss...geget nak?

Tak lama lagi masuk 2014
Januari, kita sambut birthday sama-sama ye anak-anak
7 Januari - Anis turn 1
18 Januari - mommy 3 series
20 Januari - Amal turn 4
* daddy, bersiap sedialah dengan sebiji kek yang besar dan hadiah untuk kami.. kiki


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...