Monday, November 4, 2013

My Kids Playground, Metro Point Kajang

Assalamualaikum..

Cerita dah peram lama, baru sekarang ada masa nak update. Bz bebenor makcik. Layan gambar sama-sama k..

Actually aku dah jumpa lokasi nak bawa anak-anak bermain. 

My Kids Playground, Metro Point Kajang
Tempat nie baru je buka. Dalam 3-4 bulan kot kalau tak silap..

Antara permainan yang ada dalam nie
Pijak-pijak ada bunyi.. Aku pun join sama

Macam main pasir tapi sebenarnya bukan pasir. Bukan setakat budak-budak je yang seronok, parents turut sama teruja. Aku lettewww.


Dalam nie penuh belon tapi setiap kali budak-budak masuk, mesti ada belon yang pecah. Btw, tempat tu sejuk sebab ada 4 biji kipas di pasang untuk terbangkan belon

Owh, Anis teruja. Baru bangun tidur sedar-sedar ada kat sini. Baby free tau.

Bolehla kot anak-anak main pusing-pusing atas nie. Aku duduk juga tepi birai, pening...

Tempat nie luas sangat.. Budak-budak boleh lari sesuka hati diorang.

Anak dara sorang nie tak padan dengan kecik, tengok orang memanjat dia pun nak ikut sama..



Nak untung amik daily, boleh keluar makan pastu masuk sini semula sambung main.. Parents free tau. Baby bawah setahun tak perlu bayar kot

Lupa nak bagitau, kot-kot la nak main kat sini, bawa stokin sendiri. Takde stokin tak boleh masuk tapi jangan risau sini pun ada jual stokin juga. 


Mangsa buli mommy.. 

Kawan-kawan, bawa anak datang sini. Tingkat 3, bersebelahan bowling.. Metro Point, Kajang..

Ok bye

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...