Tuesday, July 9, 2013

Status Glitterati bertukar sudah...

Assalamualaikum.. Harinie saje-saje check Nuffnang... Tanjatt mommy bila status Gliiterati dah bertukar kepada Non-glitterati.. Haiyoh... Puas fikir apa sebab dan mana silapnya.. sobs..


Aku rasa salah satu sebab kenapa status dah bertukar, salah satu blog yang di daftarkan dalam nuffnang dah tak berapa aktif.. Bukan tak aktif means takde pengunjung tapi since aku dah jarang update blog journalamalkhalisah, maka aku private kan blog tersebut.. so, hanya mereka yang di invite sahaja boleh baca..

Since dah privatekan makanya takde la pengunjung.. Dalam nuffnang nie kalau satu-satu blog tu tak aktif dan takde visitor, terus di anggap spam.. Pada pandangan aku, maybe itulah salah satu punca kenapa status berubah... Ticket dah hantar ke helpdesk nuffnang, harapnya la ada feedback dari pihak diorang...

Sayang wokkk, kureng earning mommy nanti...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...