Tuesday, July 9, 2013

MICHELIN.. pakar tayar anda...

Assalamualaikum

Nampak tak iklan MICHELIN sedang menari-nari di blog daku?
Tersenyum sendiri aku bila tengok gambar si 'mamat-ketak-ketak' dalam iklan tu


comey tak? comey tak?

Kalau baby baru nak membesar, haruslah ada ketak-ketak sebegini di badannya kan?
Dan haruslah di samakan dengan iklan nie.. hehe.. sangat cute
Mula dulu aku tak tau pun apa kebenda makhluk nie
Bila dah besar, baru aku tau, tayar rupanya

So, pada mereka yang sibuk buat persiapan nak raya sedangkan puasa tak lagi
Jangan syiok sangat shopping baju ye, ingat sekali servis kereta dan tukar tayar 
Tak guna uolls pakai baju vouge-vouge tapi kereta tersadai tepi jalan semata kerana rosak or tayar pecah.. choii..harap tak berlakulahh

Pentingnya tukar tayar, selain dari untuk mengelakkan perkara tak di ingini berlaku
boleh menjimatkan minyak, melancarkan perjalanan, dah selamat bila jalan licin..

Apa lagi, abg MECHELIN kan ada..... peace!!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...