Monday, July 15, 2013

Foods for baby

Assalamualaikum

Since Anis Khairina dah masuk 6 bulan, aku start kena fikir menu apa nak bagi kat Anis.. 
Rupanya ada benda-benda yang kita tak boleh bagi kat dia seawal usia 6 bulan 
Selama nie kita main taram je bagi anak bubur nasi kisar, ada yang letak kicap kononnya nak bagi sedap.. 
Ikut sedap rasa tekak kita je kan?

Aku tak ingat dari mana aku dapat nie sebab benda nie dah tersimpan lama dari tablet
Rasanya elokla aku share untuk panduan kita bersama..

sumber : google

Moga anak-anak kita membesar cukup zat, cukup khasiat dan cukup kasih sayang
Jangan lupa bagi susu ibu, bagus untuk baby..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...