Thursday, March 28, 2013

Susu Kambing Karihome

Assalamualaikum...

Anak aku memang ada masalah ekzema, tapi bukan ekzema yang kritikal
Alahan pada susu, alahan pada habuk, bahan pencuci, pewangi, pemakanan dsbnya..
Semuanya depends pada individu itu sendiri

Sebelum nie, Amal Khalisah minum susu dumex dugro
Susu budget. Murah. 
Hampir 2 tahun jugakla dia minum susu dumex tapi nampak ketidakserasiannya pada susu

So, bebaru nie kami beralih arah ke susu lain
Susu kambing.. susu kambing lebih kurang khasiat sama macam susu ibu
Kebiasaannya sesuai dengan anak-anak yang ada alahan

sumber : google

Amal Khalisah start minum susu masa aku masuk hospital nak bersalinkan Anis Khairina
6 hari dalam wad, setiap kali jumpa Amal, memang tak nampak sangat perubahan dia
Tapi, balik je rumah.. Nampak perubahan..
Kulit dah tak kering macam dulu
Badan jadi pejal
Selera makan bertambah
Cepat je pick up apa yang kita ajar
Alhamdulillah, semuanya dengan izin Allah

Harga : dalam RM85.00 - RM 95.00
Biasanya ada kat carefour, farmasi terpilih dan kedai barangan bayi terpilih

3 comments:

bunga_rose said...

mahal tu... aku dulu kimi minum anmum pun dah rasa tak larat sbb dia kuat minum.. sebbaik lepas dapat adik dia boleh terima aku tukar ke dutch lady, murah sikit

susu kambing said...

mohon singgah :-)
https://www.facebook.com/susukambing.bayi

Masitah H. said...

Nice sharing!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...