Sunday, November 4, 2012

It's good to be home..alhamdulillah

Assalamualaikum.. Home sweet home.. Sesungguhnya sangat lah bersenang hati dapat balik rumah.. hehe.. Alhamdulillah, kami sekeluarga selamat sampai di KLIA semalam. Perjalanan yang sangat panjang dan sangat memenatkan..

Seminggu sebelum balik Malaysia, memang sangatlah sibuk. Kemas rumah segala bagai. Disebabkan kerja urgent last minutes, husband tak banyak dapat membantu kerja-kerja mengemas.. Dan di sebabkan mak buyong dah sarat, makanya seme kerja macam siput.. banyak rehat dari buat kerja.. hukhuk..

Nanti aku kongsikan pengalaman sepanjang journey nak balik ke tanah air terchenta nie.. Almost 25hours journey. Sangat kematu punggung, bahagian pinggang ke bawah umpama di suntik epidural.. Sobs...

p/s : nak mengemas rumah u olls, rumah lama tinggal banyak habuk... 

1 comment:

Nur Ezqy said...

blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com
HANYA RM1/pcs strip ujian kehamilan(pregnancy) dan ovulasi (kesuburan)
Syarat pembelian:
min 10pcs
Juga menerima pembelian pukal (100pcs keatas + potongan diskaun)
Boleh campur pregnancy + ovulation
kos penghantaran mula dari RM 3.50 ~ ke atas (ikut berat barang)
Kami akan cuba yang terbaik untuk meminimumkan kos penghantaran anda :)
sms:0122429082 (puan nor)
email: lovidoobidoo@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...