Thursday, October 25, 2012

Salam Aidil Adha

Assalamualaikum

 

Salam Aidil Adha buat rakan bloggers
Tahun nie aku masih beraya di Papua New Guinea
Since raya jatuh pada hari Jumaat, maka husband kene kerja
Pagi tu mungkin cilok semayang raya dulu kot
Bab-bab sembelih lembu diorang buat hari Sabtu kat ladang, tak buat kat masjid

Menu raya? tak de rendang, takde nasi impit.. mood nak balik Malaysia lebih dari segala
yeayyy!!!

Selamat menyambut hari raya aidiladha..
Selamat menjalani ibadah korban..
Yang mana balik kampung, semoga selamat sampai ke destinasi

1 comment:

bunga_rose said...

selamat ari raya ^_^

ok la tu kan, at least ada pengalaman beraya kat perantauan & semestinya kita akan lebih menghargai raya di Malaysia bila dok kat perantauan ni kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...