Wednesday, July 4, 2012

Selamat tinggal Malaysia..

Assalamualaikum... Lama x update blog, kesibukan sangat. Husband pun ada kat sini. Yeay!! Minggu nie minggu terakhir di Malaysia. Esok dah nak fly ikut husband, puasa dan beraya di perantauan mak buyong tahun nie. Sobs. Nak ke mana? Bukan korea, bukan juga Australia tapi Papua New Guinea. Nak tau culture macamana, sila google. Malaysia tetap terbaikkk..

Actually banyak benda tak siap kemas lagi, mak mertua masuk hospital, kena tahan wad. Lagilah hatiku gundah gulana. Sedih sebab tak dapat nak jaga. Komitmen sangat-sangat tinggi ketika ini. Semoga mama cepat sembuh.. sobs. Sedih tau nak tinggalkan Malaysia..

Readers, please doakan keadaan sya sekeluarga selamat di sana since tempat tu bukanlah tempat yang agak selamat. InsyaAllah, akan ada short update bila berada di sana. Tak boleh update panjang-panjang sebab internet mahal... Daaaa....

Published with Blogger-droid v2.0.6

1 comment:

bunga_rose said...

Tulaa, aku ada terbaca kat wall fb pasal ko nak gi sana..

Aku doakan korang sekuarge baik2 aje kat sana, enjoy ye dok sana, leh tengok negara orang..

Pastu balik jgn lupe beli buah tangan tuk aku ahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...