Thursday, July 19, 2012

Kisah tertangguh : meatball ikea

Assalamualaikum.. Nie cerita beberapa hari sebelum aku berangkat ke sini.. Since husband dah 2 bulan tak makan daging, aku plak mengidam nak makan meatball ikea. Sumpah, nie la 1st time aku rasa meatball nie. Sebelum nie memang tak pernah. Selalu dengar orang sebut-sebut tentang keenakan dan kesedapan meatball sampaikan aku naik terliur..


Nampak tak ketamakan kehalobaan aku amik portion besar, share dengan anak kununnyeee.. Husband amik yang portion sederhana je. Aku tau, nanti aku tak habis makan dia yang settle down semua.. Wahahaha..

Honestly, pada aku, biasa-biasa je. Takde la best mana pun sehingga terbawa ke mimpi. Aku rasa macam hanyir daging tu ada lagi. Sedikit muak dan mual. Ntah, maybe sebab tekak ibu mengandung nie pelik sikit kot, ke guanne?? Nak repeat semula? Memang tak kot.. Not one of my fav food..

Apapun, thanks to mr husband sebab tunaikan hasrat isteri montel nie.. Kat sini nak mengidam memang dia takmo layan. Tunggu lah balik Malaysia baru dapat... kikikiki..

p/s : pagi nie meatball takde, jemput ikan bilis ada lah..... cicah sambal tumis, layannn..

1 comment:

Sheikh Papa-NtiQ said...

hi...saya pun first time pegi situ ari tu...tapi tak la sebab mengidam hehe

cakap pasal meatballs IKEA nih...saya baru jer upload gambar2 masa makan kat sana baru2 nih di blog saya www.blogmakanbest.blogspot.com

Senang2 tu jenguk la ye....topik blog saya nih pasal tempat2 makan menarik yg saya visit seperti restoren, warung,gerai,foodcourt, hotel buffets dan lain2....100% topik makan jerrr tak de topik lain hehe.

Jangan lupa ye follow blog saya kalu sudi...TQ TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...