Thursday, July 19, 2012

Cara-cara nak kena kan peragut... i loike..

Assalamualaikum


Aku dapat sumber nie dari facebook, banyak sangat yang up kan cara nie..
1st tengok, aku dah tergelak sakan dah.. Nak-nak step 8 tu..
Hamikkk, buat jahat sangat, lenyek diaaaaa.... gagagaga..
Ha, lepas nie sila cuba ye..
Since ramai yang dah tau, aku nasihatkan jangan guna tali atau benda yang senang nak potong
Guna rantai yang besar gedabak tu, yang orang sokmo kunci gate..
Buleh?

p/s : kalau time sekolah rendah dulu, takmo bagi orang amik kerusi ke barang-barang kita, mesti tulis olok-olok 'aliff, lam, lam, ha.. siapa mencuri berdosa..' sumpah takde siapa berani amik kan? Jangan buat gini kat cermin kereta dah lerrr....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...