Thursday, June 28, 2012

Pos Malaysia.. stresss

Assalamualaikum.. Argh, aku stress sikit hari nie. Tunggu parcel tak sampai-sampai. Semalam kol Pos Malaysia, ckp parcel hantar hari nie (rabu). Aku melanguk kat rumah, menahan mengantuk posman tak datang-datang juga. Dari tengahari bawa kepetang, aku tunggu dan dalam masa yang sama, kol pejabat pos laju, sorang manusia pun tak jawab. Dari tengahari sampai petang, bukan sekali dua tapi banyak kali. Mana menghilang semua manusia kat ofis tu? Gerammm.. Pos Kuantan memang cenggitu ke guane?

Plan nak ke pejabat imigresen, kwsp semua tergendal disebabkan masalah nie. Esok nak kene melanguk tunggu diorang lagi, habis bila aku nak buat segala urusan?? Minggu depan nak fly dah, satu hape x siap. Hmm, kenapa tak buat passport awal-awal? Bukan niat nak buat last minit tapi semalam baru berjaya amik gambar mektok nie. Kalau tak, memang susah. Dia xmo ddk atas kerusi. Habis camne?

Emosi ibu mengandung jangan diuji. Hormon tengah tak stabil lagi-lagi nak beralih minggu. Cepat norr nak meletup. Grrrr... Lagi-lagi tengah mengidam jeruk madu pak ali yang tak sampai-sampai lagi nie. Sentapp makkk.. Baju tak kemas lagi, tunggu Amal tido, baru boleh buat kerja. Kalau kemas awal pun, dia lembang balik. Hancusss...

Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...