Wednesday, May 16, 2012

Selera ibu mengandung

Assalamualaikum.. Orang kata, kalau pregnant dan mengidam nak makan, maka kena makan, cari sampai dapat kalau x nanti baby lahir, air liur meleleh je. Masa mengandungkan Amal Khalisah, aku gila nak makan telur belangkas. Sedappp.. Gigih la husband carikan, last-last in law aku yang jumpa. Lepas satu bab. Nak makan ikan pelaling, kat KL memang susah nak cari, last-last diterbangkan jauh dari Terengganu. Penangan org mengandung, kot mana pun mesti dapat. Bahagia tak? Kikikiki...


Owh, tekak nak makan kuih kole kacang dan yang pasti nak makan asam rebus sayur keladi mak mertua punya. Nak yang mil masakkan, xmo yang lain.. nahhhh, guane gamok? Huhu.. ngade kn? Pulut durian dah lepas dah.. hmm, banyak lagi list nak makan apa. Tunggu husband balik, boleh claim macam-macam.. Macamana badan x naik kalau perut n tekak asyik minta makan?


p/s : banyak songeh kan?


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Pink Lavender said...

dahsyatnyer selera ibu mengadung eh...
dapatkan korset untuk berpantang skrg...=)

bunga_rose said...

eh, ko pregnant ke? brp bulan dah?? tahniah jun.. aku ni lambat beno update huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...