Thursday, May 10, 2012

Our first outing

Assalamualaikum.. 1st time outing berdua dengan Amal Khalisah. Tak sempat nak snap gambar. Kelam kabut sungguh. Drive dari rumah ke Yayasan Pahang umpama drive dari Kuantan ke KL. Takde la jauh mane tapi disebabkan dah lama x drive, gitulah jadinya. Kalau aku sorang je rasanya xde hal kot.. Nie sekali dengan anak, kenanga sedikit mencabar. Budak nie biasa bergurau dengan aku bila dalam kereta, sekarang mommy drive kejung x toleh ke anak dah. FOKUS sungguh..


Alhamdulillah, semua selamat. Seronok dating dengan anak, dan yang paling best Amal Khalisah masuk stroller, kena aircond ECM, lena lah dia. Senang urusan cuci mata aku. Hmm, apapun tetap x sama macam outing dengan husband. Bila keadaan macam nie, rasa x lengkap je hidup.


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

bunga_rose said...

dulu anak 1 aku selalu outing dgn anak je.. tok laki sabtu ahad belajo.. la ni dah 2 anak dok diam2 kat rumah sudah bila tok laki takde ahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...