Thursday, May 31, 2012

Kesulitan untuk berblog walking

Assalamualaikum.. Since aku guna tablet htc nie, aku rasa sedikit sukar untuk aku update blog secara terus, mesti nak kena update melalui blogger-droid. Which is menyusahkan pada aku. Nak upload gambar banyak-banyak, nak balas comment kawan-kawan, nak edit balik entry, memang tak dapekkk..


BW pun macam tu juga, yang mana sempat aku bw tu oklah.. Tapi nak tinggal comment, harap maaf. Makcik tak tau camno. Aku tak pasti sama ada aku yang dungu tak tau teknologi atau memang cenggini keadaannya.. andaikata aku yang dungu, maafkan saya.. Tolonglah ajar aku camne nak update blog dgn htc flyer ini dengan mudah dan tenang. Agar dapat aku jenjalan baca entry kawan-kawan..


Jangan serik datang blog makkk ye.. Makk tak sombong.. huhuhu.. lebiuuu


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...