Sunday, May 27, 2012

Ho...ho..holiday

Assalamualaikum.. vacation.. vacation.. tapi yg tak seronoknye sbb husband x join sama. Sunyilah sikit. Bersiaran dari homestay Kg Kandang, Melaka. Owh, tempat best, cantik dan suasana rumah kampung memang best.. Actually, tersampai ke Melaka nie atas sebab menghadiri wedding my cousin. Kalau tak, memang tak sampaila ke sini. Bermalam semalaman je, malam sebelumnya mengubat kerinduan kat rumah di Kajang. Lama tak jenguk rumah. Allah je yang tau macamana perasaan bila jejak kaki masuk rumah. Rindu husband. Amal Khalisah orang yg paling happy dapat balik rumah sendiri walau sekejap. Kekadang tu mencari juga daddy.. Sayu hati mommy nakkk..


Esok insyaAllah, berangkat balik ke Kuantan. Kehidupan kembali seperti sediakala. Owh, sebulan je lagi husband nak balik Malaysia. Seminggu je cutinya tapi itu pun dah cukup buat aku teruja. Sekurangnya terubatla rindu husband pada kami... Ok, ribut petir di Melaka.. Aku kena stop, nanti sambung. Banyak cerita nak di kongsikan... Niteee... Zzzzz...


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

bunga_rose said...

lama ke hb ko keje overseas? apsal tak ikot skali weh?

zura_habib said...

xpenah dgr kg kandang...nk google la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...