Tuesday, April 17, 2012

Tudung bawal tetap evergreen

Assalamualaikum.. Dalam kesibukan rakan-rakan menggilai tudung Ariani, Tudung Fareeda. Daku beralih arah pada tudung bawal. Since mr husband puji 'sayang cantik bila pakai tudung bawal, abang suka...' Berani dia kata tak cantik kan? kiki


Untuk muka aku yang ala-ala donat kembang nie, bulat semacam, tudung awning memang tak sesuai. Tak leh cover pipi bulat nie hah. So, solution untuk muka kelihatan bujur lah sangattt... maka harus bertukar ke tudung bawal. Since dulu lagi kot, minat dengan tudung bawal cuma derhaka kejap pakai tudung awning. Motif? Malas nak gosok tudung. Sauk je apa yang sempat. Ciskek..


Ada la dua tiga online shop yang aku dok intai-intai, so far tengok pada harga memang lebih dari mampu milik. Tak mahal mana kalau nak compare dengan tudung lain. Boleh borong banyak lahh... Antara nya yang menarik minat aku, Tudung bawal koleksi Aidijuma, memang cun.. Orang yang pakai pun memang cantik dah. Pada aku, tudung bawal tudung yang paling simple but mampu menyerlahan keayuan pemakai.. 


sumber : fb aidijuma

kiosk yang simple tapi meletuppp... cantikkk


sumber foto : facebook Aidijuma

Kalau minat nak beli online, boleh singgah ke www.aidijuma.com.. Pakai tudung bawal, dengan baju kurung cotton, memang ayu habessss... Simple!!

p/s : rasa nak beli borong then jahit sendiri ikut selera sendiri. ok tak?

p/s : jom cuci mata kat HijabBoutiquedotCom, tudung bawal crown sangat cantik!!

3 comments:

- HaSz - said...

wahhh..tenkiu promote Hijab-Boutique :) nanti datang rumah ek..leh tgk2 tudung :)

...mommy jue... said...

hehe.. no sweat.. nanti kita ajak MOF datang rumah..borong tudung bawal... cantekkkk

fieda said...

rindu plk nak pakai tdung bawal semula..tudung bawal le ni comey2 doh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...