Monday, April 9, 2012

Rumah dah siap, pahat masih lagi berbunyi

Assalamualaikum.. Lumrah manusia, tak semua antara kita yang senang dengan kejayaan orang lain. Tak semua orang boleh terima kelebihan orang lain. Biasanya, orang macam nie, sampai sudah takkan berjaya dalam hidup. Contohnya semalam, ramai yang pertikaikan kemenangan Aaron Aziz.. Kononnya warga singapura, bukan warga malaysia. 


Pada aku, apa yang di peroleh atas hasil usaha dia sendiri. Rezeki anak dan isteri dia. Nakkan sesuatu kejayaan, haruslah berusaha. Dan aku rasa memang tuah berpihak pada dia, since last year, memang banyak filem dan drama yang menampilkan dia sebagai tunjang utama. Aku rasa semua setuju kot?


untung badan, dapat kereta...


Dan apa yang paling best semalam, sketsa Ombak Rindu.. Owh, walaupun sekejap, cam terkesan je kat hati nie... touchingg makk...

Tuah maya karin pakai kain batik, dapat satu award malam tu..

Baju maya cantikkkkk sangat.... 

p/s : jadikan kejayaan seseorang tak kisah dalam apa bidang sekalipun sebagai batu loncatan untuk kita berjaya. takmo kutuk-kutuk, takmo hasad dengki ye... no,no,no

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...