Monday, April 9, 2012

Ikan bakar terbest di Kuala Lumpur or Selangor

Assalamualaikum.. Aku nie bab-bab makan, memang la suka. Terutama kalau makan ikan bakar, apa-apa yang berkaitan dengan seafood lah. Ketam, udang, kerang.. Perghh, memang sedap tapi sayangnye aku tak boleh makan Udang n Ketam. Biasalah, baka resdung melampau macam aku nie, tak boleh ikut sedap tekak je. 


Aku teringin nak makan ikan bakar, kerang bakar, makanan laut yang best dan fresh. Dan yang pasti haruslah murah. Kikikiki, kedekut taik idung masin! Kalau kat kuantan, senang cerita, memang bersepah lah kedai yang ada semua nie. Antara sedap dengan tidak je. 


Kalau dekat bangi, dah pernah try Ana Ikan Bakar Petai. Ok, pada aku, tak sama rasa macam kat Kuantan. Kureng sikit. Ingatkan nak try tempat baru, lepak dengan kengkawan sambil melantak sesuka hati. Cuma tak tau kat mana.


Ada cadangan tak? Sila lah bgtau... Makkk ngidam ngade-ngade nie...... 

3 comments:

atiq said...

aroma ikan bakar.. kat pantai jeram kuala selangor

...mommy jue... said...

pernah juga dengar, best ke tempat nie? harga ok tak?

bunga_rose said...

aku nak gi pantai remis esok..blanje mil & adik2 ipo.. dgr cite sedap & murah situ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...