Wednesday, April 25, 2012

Bertukar hak milik

Assalamualaikum.. Syabas hubby, dinner malam nie sungguh nyummy! Dinner malam tadi, mr husband yang masak semuanya since tangan ku sakit.. terkehel sikit. Nak angkat mengangkat memang lah sukar. Malam tadi buah hati daku masak ayam masak kicap dan sambal tumis telur. Kalah i tau.. Dia masak lagi sedap dari daku.


Resepi dia dapat dari buku nie..


Buku nie dah lama beli, tapi jarang guna
kengkonon tuan empunya hebat giler masak

Lepas nie buku ini akan bertukar hak milik, bagi husband bawa. Senang dia nak masak kat sana nanti, since kedai yang jual makanan halal susah nak dapat, better masak sendiri kan? Jimat pun jimat.. Harap memudahkanla segala urusan masak memasak dia kat sana nanti..
Hidup kat perantauan kene banyak berdikari barulah leh hidup!

p/s : alangkah best kalau daku yang pergi... nak ikutttt

2 comments:

Redlomo said...

dah beli satu buku.. 2 mmg terbaik resepi pun mudah.. www.redlomo.com :)

shah said...

haha,saya pun 'terbeli' buku ni
tapi ok gak la...bahan dia ringkas je nak masak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...