Monday, March 12, 2012

Seefood...why? why? why?

Assalamualaikum.. Wargh,  stressnya.. Kalau ada kereta nie sah-sah panjang langkah aku anak beranak. Jalan-jalan mommy dotter memang best. Bila tengok promo Seefood nie, lagilah melonjak perasaan nak bawa Amal Khalisah jalan-jalan tengok movie.



Oh, rindunya pada pantai. Lama tak pegi pantai. Seingat aku baru sekali aku bawa Amal Khalisah main pasir pantai.. Sumtimes, its gud explore kan anak to nature. Yup, one day akan aku bawa juga dia, main dengan pasir. Lari-lari atas pasir pantai. Its gud rite? Kenalkan anak dengan keindahan ciptaan Allah swt..

Aku rasa, since ada anak kecik nie, aku lebih suka tengok Disney junior dari melayan cerita lain. Kekadang tu tukar juga cerita lain. Pada aku yang dah lama tak bergaul dengan orang ramai, bahasa inggeris pun dah lupa, lidah pun dah tak boleh nak speaking, memang sesuai la tengok disney junior.. SImple english, mudah faham dan dapat recall semula apa yang aku dah lupa. And one more things, Amal Khalisah dah pandai count 1-10 dalam bahasa inggeris even ada pelat-pelat dia... Good kan?



2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

aku pun rase nak bawak qimie tengok movie ni.. tapi takut eqal melalak lak dalam panggung tu.. qimie harus suke tengok sebab katun.. eqal tu laa takut bunyi bising...

didie noxious said...

kak dah tgok ke blom ita ni?
bes ke x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...