Saturday, March 10, 2012

High Heels vs Flat shoes

Assalamualaikum.. Oh, kalau bercerita pasal high heels memang la seronok. Masa sebelum kahwin, boleh di katakan aku nie penggila high heels. Memang akan ada dalam stok almari, tapi takdela banyak sangat. Aku bukan jenis beli banyak, tiap-tiap hari bertukar kasut. 


But, since dah kahwin, i means since pregnant kan Amal Khalisah, kasut tumit tinggi semua tolak tepi. Flat shoes, jadi idaman. Senang, ringkas dan selesa. Even sekarang pun, flat shoes tetap jadi pujaan hati. Brand? Aku tak pandang pada jenama sangat. Asal selesa pakai ok. Biasanya vinci lah. For sure. 


Kadang-kadang kaki nie gatal juga nak try pakai high heels bila keluar rumah. Pernah cuba pakai, and guess what? Aku gayat! Rasa macam nak muntah, menggigil kaki nie. Why? berat badan yang tak dapat di tampung oleh kaki. Yup, i gain my weight almost 30kgs  during my pregnancy. Turun 10kgs masa pantang and naik 10kgs after kemo.. Arghhh... it's really stress me out!


Nampak iklan nuffnang yang berlegar di blog aku nie? Iklan HiShop. Menarik, cantik, dan harga pun not bad. Mampu beli la..


Small_j5frn003019
nice kan? only RM47 (harga asal RM79)

Small_j1gly001
Cantikkan??

Small_j5dmk002015
owh, i love this

not only shoes, handbag, clothes pun ada tau.. cantik-cantik

p/s : Sekali sekala cuci mata kat online shop nie best jugak.. hehe...


1 comment:

Nava.K said...

Hi,
Just to inform you that all your attached pics are missing. Check to see what happen.

For me, its a balance between high and flat. Sometimes I think high looks good esp attending functions but for casual, flats are less hurting to the feet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...