Wednesday, March 14, 2012

funky Jane Holli shoes from Hong Kong!

Assalamualaikum.

Ingat lagi entry high-heels-vs-flat-shoes yang aku post sebelum nie?
Maaf lah, gambar-gambar kat situ tak muncul-muncul
Tehehehe...

Dalam post sebelum nie aku ada mention pasal Hi-Shop
Online butik yang ada jual macam-macam baju, kasut, handbag
dan macam-macam lah

Nak cuci mata? Boleh singgah laman nie
Nak shopping barang satu dua kasut, silakan....
Harga memang berpatutan 

Maklumat lanjut > Hi Shop

2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

cantik.. cam kenan 1, tapi selesa ke? aku takut nak beli onlinen i tkt tak sama saiz dgn kaki aku yg lebar tp pendek ni ihhihi

...mommy jue... said...

samala, aku nie cerewet bab kasut.. nak beli online nie pun risau je.. kikiki.. lagipn tak tau guna kulit ape kan.... mohla kita pegi vinci

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...