Wednesday, February 22, 2012

Terima kasih nuffnang..

Assalamualaikum.. Akhirnya, semua BE yang dah berbulan bersarang dah bertukar jadi ME. Setakat nie takde BE baru masuk. Belum ada rezeki aku agaknya. Owh, mr nuffang yang baik hati lagi budiman, sudilah kiranya bagi BE baru untuk blog hamba.. Nok beli mesin jahit nie.. kuikui..


terima kasih daun keladi

BE paling lama bersarang dan meningkatkan pendapatan makcik, BE dari Ministry of Health. Ala, yang pasal nyamuk tu lah. See, betapa seriusnya MOH nak bagi kita kesedaran pasal bahayanya nyamuk aedes. Tak sedar lagi tak tahulah. BTW, thanks MOH.. Mencurah rezeki makkk... Alhamdulillah...

p/s : owh, BE baru 2012 cepatla singgah............


6 comments:

fieda said...

wah...masyukk..mesti byk tu..

...mommy jue... said...

hehe.. alhamdulillah, pembakar semangat untuk berblog.. kan fieda?

p/s : fieda punya lagi masyukkkkk kan?

kutoOobambOo / ericoanaci said...

KUTOOOBAMBOO SAY: ha3.. sama-sama nufnang tak hidup tanpa mu tanpa duit2 ko... ha2

mimie.. said...

wahhh bestnyee..dapat banyakk..

mimi nak dapat seketul pun bukan main payah ehehe

LiErOSe~QiEmi said...

aku tak penah dapat kot.. menda be dengan me pun aku tak tau haahhah..

owh tahniah.. mesti masyuk kan..

Nath said...

Congratulations and keep up the good work :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...