Friday, February 24, 2012

Kedai alatan jahitan AB Maz Designs

Assalamualaikum.. Fuh, petang tadi penat berjalan menempuh kesesakan lalu lintas semata nak ke Jalan Tar. Ke mana? Kedai Alatan Jahitan AB Maz Designs.. Aku yang baru terjebak dalam dunia jahitan yang penuh pancaroba nie, mula melangkah masuk ke dalam kedai, rasa macam nak melompat!! Hatiku giranggg..

Dapatlah rembat satu dua tiga empat lima barang. Kikiki.. Dapatla rembat buku teks tingkatan 4&5. Pola pakaian. Sadis kan? Dulu masa sekolah, gedik nak masuk aliran teknikal, takmo belajar jahit. Sekarang, raseeeekannnn...

Oklah, pada sesiapa yang nak beli barang jahitan, nak borong-borong barang jahitan dari benang, sampai ke manik blink-blink, bolehla ke Kedai Alatan Jahit AB Maz Designs, Jalan Tar.. Lokasinya, berhadapan dengan Tune Hotel, satu baris dengan kedai makan Kudu. 

Jom layan gambar, apa yang ada kat kedai nie..


geram tak? cantik kan?

butang baju, macam-macam jenis ada..
Yang comel lotte pun banyak

Benang.. Memang banyak giler

yang nie memang i loikeee... next time makk beli

Suasana kedai

benang

Aku dah beli dua-dua sekali..

Banyak lagi gambar menarik untuk anda semua cuci mata. Nak jumpa tuan tanah, add kat facebook tuan tanah ye.... Segala gambar sumber dari facebook kak Maznin Mansor, atas keizinannya

p/s : Tak sempat nak snap gambar sendiri. Masih berbungkus rapi dalam plastik..

4 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

rajin ko nak menjahit kan... belajar molek, nanti leh amik tempahan, masyuk gak tu...

wan hafazah said...

Salam sis,kedai kak maznin ni bk hr pe n kul bape? X sabar dh ni nk g terjah...

...mommy jue... said...

wslm.. tak pasti pula saya.. rasanya buka hari2 kot.. ce tanya tuan empunya kat page fb tu.. sorry ye

mastura astnain said...

assalam sis.. Kdai ni boleh beli online x? Ada num fon tuan kedai x sis? Sy jauh lah pulak nk ke sana...tq sis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...