Wednesday, February 22, 2012

Gemuk baking powder

Assalamualaikum.. Haish, makan tahun nak kurus nie. Nie semua gara-gara kek coklat dan pavlova. Okey, aku kalah dengan semua tu. Memanggil-manggil untuk aku grab dan telan dengan rakusnya. 


Nie, cacing dalam perut mengidam nak makan kek karemal dan red velvet. Nak buat, rasanya tak mampu kot. Tak ada kekuatan nak cuba buat. Baca satu-satu  bahan pun dah buat aku picit dahi. Haissh, gemuk baking powder aku nie. 


Pukul telur sampai kembang, dan aku pun jadi kembang sama. No, no, no. Nak turun badan, makan tahun. Nak turun sekilo sebulan pun becinta. Payah yang amat. Nak gebukan badan, sekelip mata. 


Maka, dengan ini, untuk sementara waktu, say no to cake. But, kalau ada yang bagi free, mak pasrah je. Rezeki jangan di tolak. 


Ok, bye

2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

hahahaha.. aku pun dah surrender nak kuruskan badan.. pasrah je haahahah

...mommy jue... said...

kan? makan jelah, asalkan kita sihat, tak sakit sebab nak kurus.. aku berehat sebentar dari diet...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...