Thursday, January 12, 2012

Rumah Wardina Safiyyah di masuki perompak

Assalamualaikum. Aku tumpang simpati atas musibah yang menimpa keluarga Wardina Saffiyah pagi tadi. Sungguh aku terkejut. Siapa sangka benda nak jadi kan? Dugaan besar untuk Wardina dan keluarga. Apapun, syukur alhamdulillah semuanya selamat dan aku harap penjenayah tu akan dapat balasan yang setimpal. Sesungguhnya doa orang yang teraniaya akan di makbulkan Allah...


print screen dari my facebook

Masa nie dalam pukul 4am lebih gitu. 

p/s : jenayah ada di mana-mana je. tak kira masa, tak kira tempat.. di sebabkan orang luar, kita tak rasa selamat di negara sendiri. 



3 comments:

nur chahaya abadiey said...

ya ALLAH.. menakutkan..semoga kak Wardina tbh mnhdpi ujianNya..

sokong sgt2..tp kdg2 org Msia sdri yg buat kje2 mcm nie..adui..unethical btoll larhh..

fieda said...

adoi...risau perut plk...kt area umah saya ni mmg selalu ada kes pecah umah..kt cheras ni ramai awang itam...

...mommy jue... said...

risau kan? kawasan kajang nie lagi lah.. memang ramai sangat orang luar.. even sya yang ddk apartment nie pun, ada security bagai pun ada kes pecah rumah.. tengahari tau, bukan malam.. semoga kita semua dilindungi Allah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...