Saturday, January 28, 2012

1 hari 1 resepi...

Assalamualaikum... Aku tak dapat voucher buku 1 Malaysia tu tapi nafsu nak beli buku membuak-buak. Actually dah lama tau pasal buku 1 hari 1 resepi Chef Hanieliza nie cuma tak berkesempatan nak beli. So, semalam kebetulan jumpa kedai buku Popular dan nampak buku nie, terus grab! Haruslah kan? 

Ada 365 resepi, dari lauk pauk, nasi, western, pencuci mulut, kuih muih semua ada. Senang! Mudah! dan insyaAllah jadi selagi korang gigih ikut resepi dan bukan ikut suka hati. Pada aku buku nie sesuai untuk beginner macam aku yang masak pun so-so, asal boleh je. At least, takde la buntu fikir apa nak masak hari-hari. Termenung mengadap peti sejuk. Kikikiki.. 

Ok, kalau nak dapatkan buku nie, bolehla beli kat mana-mana kedai buku Popular kat Malaysia nie. Harga tak mahal, dalam RM39.90. 

buku tebal macam buku teks



gambar cantik, tengok pun boleh bikin lapar

teringin nak buat chicken chop? buka buku, ikut resepi nie...

p/s : pasnie misi mencari buku jahitan pulak! 
Published with Blogger-droid v2.0.2

3 comments:

fieda said...

alamak..gi popular aritu ada gaknmpk buku ni..geram jer nk ambik tgk dorang susun bertingkat tingkat..kena beli la ni..

hanieliza's cooking said...

Salam..
terimakasih kerana membeli buku kakliza..
selamat mencuba resipi dalam buku ini dan semoga berjaya

...mommy jue... said...

Ya Allah.. kak liza comment... yeay!! sama2 kak.. terima kasih terbitkan buku nie, at least takde la suami sya makan lauk sama je.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...