Sunday, December 18, 2011

Seminggu selepas minum CCPP

Assalamualaikum.. Hari tu aku ada share cerita pasal rahsia aku kan? Aku nak share testimoni seminggu lepas minum CCPP nie. Alhamdulillah, dah nampak perubahan. Sebelum nie kulit aku memang jenis yang kering sebab aku susah nak minum air kosong. Then tumit kaki pun kesat dan pecah-pecah.


Kulit kusam tak bermaya. Badan penat. Bangun tidur pun mesti anak yang kejutkan. Now, semuanya berubah. Kulit dah tak kering macam sebelum nie, cerah sikit la dari sebelum nie. Walau lambat mana pun aku tidur, pagi mesti terjaga awal dengan sendirinya. Siang tak mengantuk, cergas buat kerja rumah, badan dah tak sakit-sakit macam sebelum nie. Penat? Kurang la kalau nak compare sebelum nie.


Baru minggu pertama dah menampakkan kesan. Tak sabar nak tunggu sebulan.


p/s : Dapatkan 1 set CCPP dengan harga RM55.00.. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...