Wednesday, November 9, 2011

Soto ayam simple di aidiladha ke 2

Assalamualaikum. Aidiladha ke 2 baru berkesempatan nak masak menu idaman hati nie. Soto ayam. My fav ever after. Actually nie menu wajib untuk family aku setiap kali raya. Menu turun temurun selain rendang dan lodeh. Since kahwin nie, beraya dengan family mertua, memang susah nak dapat soto di pagi hari raya. Kalau tekak teringin nak makan, kene masak sendiri lah jawabnya.


soto ayam simple sangat sedap bila makan dengan kicap pedas. i loike!
Walaupun begedil takde, taugeh pun takde, tapi tetap habis jugak.  Dapatla hantar sikit ke rumah mertua dan kakak ipar. Merasa sikit sorang. Sekali sekala ubah selera best kan? 



3 comments:

nik rosmawati said...

sedapnya soto.raya ni tak de pun makan soto.byknya rendang daging..:)

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

hee . sama la . tiap kali raya haji mesti buat soto ayam :) hehe .

mama fieda said...

sedap tu..kita pun suka sgt2 soto..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...