Saturday, November 12, 2011

Nasi Minyak Hujan Panas

Assalamualaikum

Percubaan pertama masak nasi minyak, alhamdulillah menjadi
Ini pun request dari mr husband beberapa minggu yang sudah
Minggu nie baru dapat buat, call mama menuntut resepi.. tehehe
Actually, kalau kat kuantan aku suka beli nasi minyak hujan panas nie untuk makan breakfast
Since kat Kajang nie, agak susah la nak jumpa makanan macam nie
So, kalau tekak mengidam, kena la usaha sendiri

Jemput makan semua.
Lepasla untuk makan kami anak beranak
Guna beras basmathi tapi mr husband guna senduk nasi, habis patah semua beras.

p/s : Cuaca tak menentu nie, mendung-mendung camnie memang layan mata lah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...