Wednesday, November 2, 2011

Lamb chop di hari terakhir

Assalamualaikum.. Actually nie cerita weekend lepas, masa stay rumah my sister in law temankan mak cik my husband. Ende suka puasa, sepanjang aku kat rumah tu, dia sentiasa puasa. Seronok juga dapat temankan dia, teman bersembang since aku pun takde kawan nak bercakap sangat. Ende pun tak sunyi. Oleh kerana hari last aku kat sana dan my sister in law n husband dia akan balik dari Sarawak, mr husband request nak makan lamb chop.

sayur rebus with olive oil, mashed potatoes, ayam & kambing bakar dan nasi.

p/s : Kebetulan lamb murah kat Tesco, dapat masak banyak. Sekali sekala bertukar selera, best jugak.

2 comments:

fieda said...

sedapnya nmpk..suka tgk entry mknan ni..

RJ said...

Sedapnye kak.....fav saye :)

Kak, saye ada tag akak ni, tengok ek..jz support friend's contest

http://rjbeena.blogspot.com/2011/11/segmen-giveaway-bersama-doubles.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...