Sunday, October 2, 2011

Mengasah kemahiran melastik..... angry birds

Assalamualaikum. Aku dah terjebak dengan game angry birds. Semua nie gara-gara TERmain game nie dekat laptop mr husband. Yang bangganya, aku sekarang dah pandai lastik. Haha. Serius, dulu kalau pegang getah, nak lastik cicak, mesti terlastik muka sendiri.. Sekarang? Dah pandai lastik si tonyok dalam angry birds. Game nie memerlukan tahap tumpuan yang suam-suam kuku, jangan main belasah je.. 


sumber : google

p/s : dok melayan angry birds memang takleh buat kerja, satu apa pun tak jadi.. hehehe.....

2 comments:

zati embong said...

haha,kak biar betul terlastik muka sendiri?bahaya ni.nnt cicak tgk pun leh tgk.

kalau da men mmg addicted kak.huhu

Fitri Senin said...

can u just imagine my 23months old boy pun dah tau nak main angry bird...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...