Friday, October 14, 2011

BE lesap, sampai pula rezeki lain. jom tambah duit poket

Assalamualaikum.. Alhamdulillah, rezeki. Semalam aku dok share pasal BE aku dah tukar jadi metered earning secara automatik lepas aku tukar template blog. Takpelah, sampai situ je rezeki aku. Dan petang tadi, tak sampai tempoh 24jam, rezeki aku naik (walaupun tak banyak)  dengan sumber lain pula. 


Pernah dengar pasal Says.my? Actually aku dah lama join benda nie cuma tak bergiat aktif sejak-sejak sakit aritu. Says.my nie sama macam Churpchurp. Tugas kita cuma jadi tukang kempen je dan of coz ada bahagian untuk kita. Takmo cite banyak, meh aku share dengan korang apa yang aku dah dapat.


RM 1.20 untuk tempoh beberapa jam je. Lagi kuat kita usaha, lagi banyak yang kita dapat. Yang penting rajin. Betul tak? Kalau ada yang berminat nak tambah pendapatan sampingan/tabung simpanan, join la SAYS.MY. Kita tak rugi apa-apa pun.

dan nie pulak earning churp-churp. Yang nie pun sama je macam says.my cuma earningnya kita takkan dapat on the spot. Macam yang aku kata tadi, yang penting usaha, usaha lebih, banyak la dapat hasilnya... So, sila lah join churp churp demi tambah duit tabungan korang..

Kalau tak silap aku says.my nie bila dah capai RM50 dah boleh cash out kan. Paling maxima pun RM500. Churpchurp plak RM100. Siapa nak bagi kan?

p/s : dari dok bergossip, baik tambah duit. kan?



2 comments:

Fitri Senin said...

Tq for the info

fieda said...

byk jgk earning churp2 jue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...