Thursday, September 8, 2011

kesabaranku ada batasnya

Assalamualaikum.

blog dah bersawang, aku malas nak update
kemo 2nd cycle nie buat aku penat, mood hanya untuk rehat dan tidur
semenjak dua nie, aku jadi sensitif sangat-sangat
ada je benda yang akan buat aku rasa nak nangis
ntah. aku pun tak tau
sekarang, aku dah malas nak fikir pasal perasaan orang
aku dah malas nak berlembut hati
tapi aku bukanlah manusia yang kejam
masih ada sikap berperikemanusiaan
tapi jangan di uji kesabaran nie
ada batasnya..

hmmm

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...