Sunday, August 21, 2011

Rumahku Syurgaku...

Assalamualaikum.. Heaven tau dapat tidur kat rumah sendiri, tilam dan bantal sendiri. Masak kat dapur sendiri. Owh, home sweet home.. Rumahku syurgaku. Tapi tulah, dapat tidur semalam je, petang nanti dah nak balik rumah MIL. Selagi tak selesai sesi 1 kemo nie, macam nie lah, menumpang di rumah mertua. Lepas maghrib, nak ke hospital ampang untuk suntikan folicin asid dan esok tengahari, suntikan kemo pulak. Macam tulah rutin harian aku sepanjang 10 hari nie.


Hari nie ke Pasar Borong Selangor, pastu ke Bandar Seri Putra (rumah my sis in law) untuk amik kek lapis, then ke damansara damai pulak hantar kek lapis kat adik aku. Selesai seme tu, balik buka puasa kat area hospital ampang. Lepas dapat suntikan barulah dapat balik rumah. Hmmmpfff.. Shopping raya? Last minutes kot.. Dekat-dekat nak raya barulah boleh shopping itupun bila dah selesai sesi 1 kemo nie....


p/s : harap-harap larat la nak shopping nanti....

2 comments:

cheqna said...

ouh..sangat heaven..cheqna keje ni...
=)

..m@m@ T0meLL.. said...

sakit ape,siap kene wat kemo..mudahan cepat sembuh yek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...