Friday, August 5, 2011

Berita baik yang tak berapa baik

Assalamualaikum. Selamat bersahur semua.. Orang dok sibuk sahur, aku dok sibuk update blog. Bagus sangat kan? Semalam buat blood test serum beta HCG kat path lab, Pandan Indah. Atas nasihat doktor untuk dapat 2nd opinion pasal result beta HCG aku yang tetiba naik mendadak mencecah 4900. Gila kan?


Kalau ikutkan kata orang path lab, result akan keluar dalam masa 2 hari tapi malam tadi lepas sahur pihak path lab call bagitau result beta HCG.. 22 je okey!! See, betapa jauhnya jarak. Memanglah melegakan aku but it's increase sekali ganda.. fromm 11 to 22.. Dapat tau je result, terus sms Dr Liza bagitau pasal hal nie. Next week appointment macam biasa, amik darah n review result. Ada peningkatan pada beta HCG aku dan it's not gud for me. 


Doktor kata kalau masih lagi ada peningkatan minggu depan, memang no excuse la untuk aku  melarikan diri dari masuk wad. Sah-sah hospital akan jadi rumah kedua untuk aku. No more consider. Susah hati pulakkk....


p/s : takmo puasa ngan raya kat hospital.. no more!!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...