Friday, August 5, 2011

Baju budak yang cantik-cantik

Assalamualaikum. Suka sungguh tengok baju budak-budak, comel je. Budak kecik, pakai apa pun tetap sweet, geram macam nak geget-geget pipi dia. Anak aku? Sah-sah selalu jadi mangsa gigitan mommy dan sekarang dia selalu gigit aku. Padan muka. 


Pada yang masih tercari-cari baju raya untuk anak, bolehlah singgah ke TRUDY & TEDDY. Koleksi pakaian kanak-kanak yang cantik dan menarik. Harga pun 'boleh tahan' la...


Jom, cuci mata kat trudy-n-teddy collections








Banyak lagi koleksi menarik hanya di trudy-n-teddy. Terbaik untuk anak anda!





1 comment:

Kak Aya said...

baju budak2 memang cantik, kak aya selalu teruja bila ke shopping mall , tengok baju kanak2...rasa nak ada baby lagi dang2 tu juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...