Thursday, July 21, 2011

Result ujian darah

Assalamualaikum.. Alhamdulillah, syukur pada Allah.. Dengan izinNya, beta HCG aku turun dari 32 ke 23.. Siapa sangka kan? Aku harap minggu depan, akan kembali normal. Selagi tak normal, susah hati tetap ada. Selagi tak normal, setiap minggu terpaksalah aku dok melanguk kat hospital. Penat! Even dah normal, aku masih lagi perlu ke hospital tapi tak la sekerap sekarang. Selama nie lah aku TIDAK DIBENARKAN mengandung. Macamana tak nak bagi mengandung? Pandai-pandai adjust sendiri. xoxo! 




p/s : ada masa untuk aku feeling-feeling nak kuruskan badan cenggini. 

2 comments:

Kasih Ibu Arif Atan said...

Semoga Allah memberi kesehatan yang baik untuk kamu... AMIN!!!

zura_habib said...

rancang jgn x rancang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...