Friday, July 15, 2011

Lovely Moment GiveAway

Assalamualaikum... Haish, baru la berkesempatan nak join GA my buddies sempena wedding anniversary dia.. Sesiapa yang suka hadiah dan nak hadiah, leh la join GA nie sebelum tarikh tutupnya esok... ngeh3...


Nak tahu apa syaratnya?

1.Mestila kena follow blog aku nie... 


2. Copy & Paste banner di atas n wat entry pasal GA aku nie serta jgn lupe link kan kembali ke blog aku... done
3. Share ngan kami gambar yg korang rasa lovely moment korang(gmbr yg touching,feeling2 pun xpe)...ngan husband ke,anak ke,mak ayah ke,angkat2 ke,atuk nenek ke, pakwe ke bestpren ke...sape2 jela...even ngan haiwan kesayangan korang pun aku kasik...ikut suka hati korang...done
4. Sape2 yang rasa nak hadiah tambahan sila LIKE page bizz buzz kami di Facebook.... Shahzuraproduction Wedding Photography ...Sape2 yg LIKE akan di undi (random)dan pemenang akan mendapat sekeping gambar bersaiz 8R yg diedit sepenuhnya oleh my laling...gambar suka hati u olls nak hanta kt kami utk di edit dan diprintkan...contoh gmbr tgkla kt FB kami tu... nie aku dah lama like
5. Komen kt entry nie nama korang,id follower,id FB(kalau korg LIKE FB kami) dan link entry u olls...
6. Lovely Moment Giveaway akan berlangsung sehingga 16 Julai 2011

Gambar2 akan di nilai oleh my laling dan pemenang akan menerima hadiah dari kami yang akan dibawa pulang dari percutian kami di Labuan...
Oh ye...aku belum putuskan nak bagi hadiah utk berapa orang...mungkin 1,2,3,4,5,6,7 tgkla ek...lagipun rasa macam nak share gak u olls FM yg kawan aku bwk blk dari Paris & italy...nak ke?? hah pe lagi bodek jgn x bodek;p

hehehe... gigih aku copy paste........

aku nak share gambar nie

aku suka gambar nie, nampak sangat muka masing-masing gatai... hehe...
baru kawin kannn... 

masih ada masa, sape sudi join, silalah join...........




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...