Saturday, June 4, 2011

You Saka..Pergi Jauh-jauh

Assalamualaikum. Semalam dok melayan slot seram@tv3.. You saka.. pergi jauh-jauh.. Aku nie spesis berani-berani takut, tengok cerita hantu tapi mesti ada bantal tutup muka. hihihi. Ok, cerita you saka..pergi jauh-jauh, memang tak seram. Kelakar! Sangat-sangat kelakar. Aku yang dok tengok nie, bantal still ada tapi bukan untuk tutup mata tapi tutup mulut, ketawa terbahak-bahak. Naik cramp urat perut  ni hah!



Nak tunggu minggu depan pulak, cerita tayang setiap khamis jam 9.30malam. Haish, hilang semanis kurma aku melayan cerita nie.. Ketawa banyak-banyak pun payah jugak kan? Nanti hati cepat mati!!

p/s : setan tu selalu je dok bisik kat telinga, sampai masa pegang remote tukar juga channel lain...

1 comment:

zati embong said...

itulah psal.sakit2 perut time tgk pun leh lupa skit perut 2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...