Wednesday, June 8, 2011

Tugu Negara...sangat teruja

"auto publish"

Assalamualaikum. Ini cerita Tugu Negara. 1st time datang sini, tempat nie masuk free je, tapi since 3 tahun bermastautin kat sini, baru 1st time my husband bawa ke sini. Dia orang KL pun baru 1st time pergi tugu negara. Sangat teruja k!

apala ngok aku nie, dah tau hari panas, pakai baju warna hitam.
nyata-nyata serap haba... 

ambil gambar kat sini, senyum pun tak guna. bukan nampak pun



anak aku teruja dengan tangga, berapa kali patah balik nak naik tangga

cantikkan?




Cuaca petang yang sangat panas menyebabkan kitorang sekejap je kat sini. Tak tahan panas dikk oiii, habis cair make up makk nie hah! Dah selesai ambil gambar, cabut balik.. Ada masa datang sini, sangat best dan teruja. Tempatnya pun cantik.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...