Friday, June 3, 2011

Nose pore cleaning sheet..sangat berkesan

Assalamualaikum.. Dulu kan, aku nie spesis yang suka dok depan cermin, picit-picit hidung kasi keluar white/black head. Sejak-sejak kawin nie, memang takde masa la nak dok berejam bilik air, kelebek muka bagai..


Nahh, sekarang nie aku dah beli benda alah nose pore cleaning sheet nie. Aku dah pernah cuba brand lain tapi tak berkesan sangat. Black head pun cam hidup segan mati tak mau je nak keluar. Jenama jepun agaknya nie, sumpah berkesan! Basahan hidung, tepek benda alah nie dalam 15-20 minit, tarik! Bukan setakat black/white head je keluar, air mata korang pun keluar sama!! Syokkk...

p/s : hidung pun tak merah macam badut! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...