Tuesday, June 7, 2011

KL Bird Park, Lake Garden | part 3

"auto publish"

Assalamualaikum. Ini kira last part bab-bab burung nie. Tak banyak cerita nak kongsi rasanya, cukup sekadar kongsi gambar. Mana tau kot-kot ada yang nak buat photo shoot kat sini ke kan.

 sebelum masuk, amik gambar dulu... nie kat main entrance 

budak kecik nie buat-buat berani nak pegang burung

aku yang cemas takut-takut kene 'fire' dek burung. 


kepenantan, tak habis tawaf satu kawasan dah pancit

bagai nak patah kaki wooooo, penat k

rezeki dekman dapat datang sini, suka sangatlah kan?

Amal Khalisah yang takut dengan ostrich 

ok, masa untuk balik.

Ada masa bawa la anak-anak datang sini, memang menarik. Dekat kawasan lake garden nie ada macam-macam, dekat dengan muzium polis, taman orkid, taman rama-rama, tugu negara, macam-macamlah. Rasanya time-time cuti sekolah nie memang sesuai sangat bawa rombongan cik kiah datang sini. Siapkan ongkosnye je lah... Nak murah, beli tiket masa matta fair. Garenti tak rugi.

p/s : mak pakai camera biasa jek, sebab tu gambar kurang cantik. Orang lain dok sibuk pakai DSLR, tergantung kat leher..

1 comment:

.:hana radzi:. said...

sonoknye dpt jln2 yea..ermm..da lma x 'jenguk' mummy jue.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...