Tuesday, June 14, 2011

Hubby ohh Hubby.....semoga cepat sembuh

Assalamualaikum..2-3 hari nie kesihatan my husband sedikit terjejas. Wife mana yang tak risau bila tengok suami tak sihat kan? Semalam dia MC, hari nie warded pulak kat KPJ Kajang. Malam nie nampak gayanya tidur berdua dengan anak je lah... Apapun, aku harap my husband kembali sihat seperti sediakala walaupun sakitnya bukan teruk sangat dan tak teruk mana pun tapi sebagai isteri, kerisauan tetap ada. Suami tak sihat dengan siapa lagi isteri nak bermanja?
Owh, apa sakitnya? Biar aku je yang tau..




p/s : take care k... semoga gudboy kat wad. Jangan nakal-nakal... jangan ngorat misi....

2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

baru je nak tanya sakit ape.. huhuhu..

hope cepat sembuh erk, bley la ko bermanje2 hihii

Fitri Senin said...

semoga hubby cepat sembuh ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...